Krydderier & Julegodter – Nyhedsbrev #3

Så er de svinegode økologiske krydderier fra Julian i København ankommet, og de kommer på hylderne i løbet af ugen. Ja, de kommer naturligvis også i maden og mine håndlavede produkter, og I kan godt glæde jer. De smager og dufter så man tror det er løgn!
Hvis I klikker på billedet kan I læse mere om Julian og historien bag hans forretning – og hvis I lægger vejen forbi København, så besøg endelig hans stand i Torvehallerne, det er en oplevelse.

December står for døren, så jeg går i gang med at producere forskellige julelækkerier til hylderne. Der bliver plads til både rødkål med solbærsaft (min egen naturligvis) og lidt kanelbark, gløggekstrakt på portvin, appelsin og masser af julekrydderier, kirsebærsauce, julemarmelade & juleknas mm.
I får besked så snart det er klar til afgang.

Bjarke

Speak Your Mind

*