Nyhedsbrev #2

Sikke en åbning!

Så åbnede forretningen endelig, og hold da op.. Det gik jo over al forventning.
Hvor er det dejligt med alle de positive tilkendegivelser overfor det jeg laver, og sikke et ryk ind jeg fik!
Tusinde tak, til alle der lagde vejen forbi de første dage – I gav mig sved på panden (meget bogstaveligt talt) og stillede mig nye udfordringer. Bliv endelig ved med det.
Det betyder faktisk, at jeg godt kunne bruge en hånd torsdag og fredag til betjening i butikken, så hvis nogen af jer kender nogen, der både har interesse for og lidt indsigt i mad og gode råvarer, så bed dem endelig kontakte mig – gerne i butikken eller pr. telefon. De skal bare være over 18 år.

Næste uges menu kan I læse her
http://www.bjarkes-deli.dk/take-away-horsens/

På gensyn

Bjarke

 

Speak Your Mind

*