Juletravlhed i Bjarkes Deli & Take Away – Nyhedsbrev #4

Juletravlhed

I december måned bliver der fortsat rigtig meget for mig at lave – takket være jer.
Op til åbningen af forretningen havde jeg faktisk været lidt i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet skulle stille med en julebuffet – vi var jo trods alt så langt henne som midt i november, og jeg tænkte, at det nok var ved at være sidste udkald.
Men der har vist sig stor efterspørgsel på mine julefrokoster, og det er jeg naturligvis rigtig rigtig glad for.
Det får dog lidt betydning for Take Away’en d. 13. og 14. december, idet jeg om fredagen har flere store julefrokoster ud af huset.
Det betyder, at jeg torsdag d. 13. december og fredag d. 14. december kun laver tapas i Take Away’en. Og fredag er jeg endda nødt til at sætte loft på antallet – der bliver 30 stk til afhentning efter kl. 18.00.
Derudover byder fryseren på lækre supper, lasagne og andet godt.

Bjarke

P.S Gløggen er sat over, og den står og trækker. I får besked så snart den er på flaske. Det bliver i løbet af ugen, og der kommer også andre julelækkerier frem…

Speak Your Mind

*