Nyhedsbrev #6

Julefrokoster, tapas og gløgg

I den kommende uge er der rigtig travlt i selskabsdelen, og som jeg skrev til jer sidste søndag, så betyder det, at jeg i uge 50 kun laver tapas i Take Away’en.
Men som altid består min tapasmenu af:
•3 x charcuterie
•2 x ost
•5 x garniture
•Bjarkes brød, langtidshævet og bagt på mel fra Fru Møllers Mølleri

Julebordet i forretningen byder på lidt forskellige lækkerier fra mine gryder.
I kan bl.a. finde rødkål, kirsebærsauce, julekrydderier, gløggekstrakt, som jeg har lavet på portvin og andre gode sager.
Skulle der i øvrigt være nogen af jer, der gerne vil servere en alkoholfri gløgg, så snup min hjemmelavede kirsebærsaft, og lad den simre med min juleblanding af økologiske krydderier og lidt appelsinskal. Det luner, og det smager af jul.

Jeg ligger også inde med de smækreste Tahiti Vaniljestænger, men spørg efter dem i forretningen, for de er nødt til at være gemt af vejen – der er så meget duftkrudt i dem, at de skal opbevares bag flere lukkede døre, hvis ikke de skal tage magten fra det hele.

På gensyn

Bjarke

Speak Your Mind

*