Nyhedsbrev #7

Juleferie og nytårsmenu
 

Så fik vi overstået en overordentlig travl uge med julefrokoster til rigtig mange mennesker.
Jeg kniber stadig mig selv lidt i armen over den modtagelse min mad har fået, men mest af alt er jeg vanvittig glad for, at der er så mange der deler min passion for gode råvarer og velsmag.
I næste uge vender Take Away’en tilbage som normalt med 3 forskellige valgmuligheder.
Vi skal have:

  •  Spaghetti i cremet svampesauce med bacon og persille
  • Marineret skinkesteg med bagte grøntsager, krydderurter og kartofler
  • Tapas med 3 x charcuteri, 2 x ost og 5 x garniture og hjemmebagt brød

Næste uges menu kan I læse her
http://www.bjarkes-deli.dk/take-away-horsens/

Jeg holder juleferie med min famile fra d. 23. december og åbner op igen tirsdag d. 8. januar.
Dog er der åbent nytårsaftensdag, hvor jeg laver en lækker 3-retters menu til jer – der er stadig et begrænset antal kuverter tilbage, så skynd jer at bestille (der er hummersuppe, torsk, oksefilet, chokolade mm.)
Læs mere om nytårsmenuen her
http://www.bjarkes-deli.dk/nytar-2012-2013/#more-129

På gensyn

Bjarke

Speak Your Mind

*