Nyhedsbrev #9

Så er der mad igen!

På tirsdag åbner jeg forretningen igen, og den forgangne uge har jeg som sagt brugt på at fylde op i fryseren.
Det er bl.a. blevet til:
Cremet svampesuppe med frisk timian, jordskoksuppe på bagte jordskokker og persille. Og to saucer har jeg også lavet til jer – en svampesauce og en tomatsauce med masser af grønt.
Endelig har jeg fyldt mere af mit gode brød i fryseren.

Der er også kommet lidt nyt på hylderne – en brombær/æble syltetøj, hindbærsirup, syltede rødbeder. Og så fik jeg en god portion grønne tomater, som jeg har lavet både en chutney og en marmelade af.

Take Away’en er også i gang i denne uge, og vi skal have:

  • Pasta m. ristet lufttørret skinke, lys sauce med masser af grønt.
  • Kalveculotte, lun salat med kartoffel, blomkål og persille
  • Tapas m. 3 x charcuterie, 2 x ost, 5 x garniture og mit gode brød

Speak Your Mind

*