Behandling af persondata

Hvordan behandles dine oplysninger?

I forbindelse med mit nyhedsbrev indsamler jeg personoplysninger fra jer – jeres navn og emailadresse – og derfor skal jeg (vist nok ) også informere jer om, hvordan jeg behandler disse oplysninger. Jeg bruger Mailchimp til alt, hvad der vedrører nyhedsbrevet, og det betyder at jeres navne og emails er lagret hos dem bag mit login. Derudover bruger jeg ikke jeres oplysninger til noget og videregiver dem heller ikke til nogen tredjepart. I kan til hver en tid framelde jer nyhedsbrevet, og når I gør det, så er det ikke muligt for mig at melde jer til igen – heller ikke selvom I giver tilladelse til det i den lille boks, som følger med bestillingsformularen. I kan læse mere om Mailchimps Privacy Policies her

I forbindelse med online bestilling af tapas afgiver I ligeledes personoplysninger, nemlig navn, email og telefonnummer. Disse oplysninger ryger i min mailboks, hvor de bliver slettet efter brug, hvilket i praksis vil sige ca. hver anden uge. Jeg fører altså ikke registre over bestillinger nogen steder, og jeg deler heller ikke disse oplysninger med nogen tredjepart. Hvis du i forbindelse med bestilling af tapas sætter kryds i den lille boks, hvor man kan tilmelde sig mit nyhedsbrev, så gælder det jeg har skrevet ovenfor.