Juletapas 2018

Her kan du se årets bud på en lækker julefrokost: En jule-fortolkning af min populære tapasmenu, som jeg har sammensat af julens bedste ingredienser. Buffeten er en kold buffet, men I har rige muligheder for at vælge lune lækkerier til, så I kan få lige den menu, som passer til jeres julefest.

 Juletapas

  • Torskeryg m. persille, citron, fennikel & brød-knas
  • Koldrøget laks m. purløgsolie, rogn, hytteost & urter
  • Sprød Serrano skinke m. krydret mandel, bagt & syltet selleri
  • Røget andebryst m. æblekompot og peberrod
  • Grillet kalveculotte m. julens krydderier, braiserede svampe & tomat (kan også lunes)
  • Rød julet salat af bagt grønt & granatæble
  • Bjarkes Ris a la Mande med Amarena kirsebær & Tahiti vanille
  • Langtidshævet brød & økologisk Unika-smør
 195,- pr. kuvert

Min. 8 kuverter – ved færre kuverter tillægges 20,- per kuvert.

Juletapas+

Ovenstående menu + en ekstra lun ret:

  • Helstegt steg af gris m. julens krydderier & egen sky
220,- pr. kuvert

Min. 8 kuverter – ved færre kuverter tillægges 20,- per kuvert.

 

Flere jule-lækkerier som tilkøb:

  • Kartoffel brandade med Læsø jomfruhummer, mild hvidløg – purløg og olivenolie 40,- (kold)
  • Christiansø kryddersild med kapers og rødløg 20,- (kold)
  • Marinerede hvide sild fra Christiansø med løg, æg & hjemmelavet karrysalat 25,- (kold)
  • Bjarkes stegte sild med krondild, grov sennep og løg 30,- (kold)
  • Juleskinke med stuvet hvidkål, sennep og kanelsukker 35,- (lun)
  • Polynesisk vanillecreme med æble – og pærekompot, nøddeknas og karamel 30,- (kold)
  • Juleoste med passende tilbehør 40,- (kold)
  • Brie de Meaux med sveske kompot og hvidvinssyltede rosiner 30,- (kold)
  • Julekage m. mørk chokolade & syltet appelsin 30,- (kold)

Det er ikke muligt at bytte retter ud fra buffeten.

De enkelte priser er pr. person.

Natmad fra 50,- pr. kuvert